Geçmişten Günümüze Değişen İnsan Hayatı

İçinde bulunduğumuz bu dünya da geçmişin geleceğinize olan yarar ve zararları hakkında hiç sordunuz mu kendinize. Geçmişten günümüze değişen insan hayatı. Ben ne yapıyorum, nereye doğru gidiyor hayatım diye sormak gerek bazen.

geçmişten-günümüze-değişen-insan-hayatı



İnsan oğlu yaşadıkları zamanın farkına varmayı, farkında olmayı, kendini sevmeyi, değer vermeyi, gibi arayışlara girme gereği duymuyor. Acaba neden, gelin birlikte rastgele bir fotoğraf çekelim. Bu çektiğimiz anı ölümsüzleştirelim, iyi de zaten şimdiye kadar birçok foto çekilmedi mi...

Samimi olarak, davranışlarımıza çevremizde bulunan kişilerde bıraktığımız izlere ve kendi görüntü karesine bir bakalım. Olması gerektiği gibi değil, nasıl olduğumuzu görelim, gerçekte. Bir diğer foto çekinelim. Çocukluk anı yıllarına taşınsın...

Geçmişten Günümüze İnsanlığın Tarihi

En temiz fotoğraf karesi çocukluk yıllarımıza taşınır. Görüntü hayaller üzerine inşa edilmiştir. Ama orada dikkat edeceğimiz asıl nokta, içimizdeki ses, kararlılık, samimiyet sadece o ana ait izlerini taşımaktadır.

Gelecekte görüntümüze ait fotolara baktığımız da ise, için de bulunduğumuz şu anki ruh halini yansıtmaktadır. Demek istediğim şuan ki durum da olan biz, içimiz kararmış sanki ve bunalmışız. Nasıl bir gün geçtiğini ne yaptığımızı anlayamaz olduk..

Hayatınızın Fotoğraf Karesi

Son ve en önemli fotoğraf karesinden bahsetmek gerekirse, İçinde bulunduğumuz anın fotoğrafı her zaman dilimin de ısrarla farkında olmak istemediğimiz ve hep erteleyip kendimizi ihmal ettiğimiz anın fotoğrafı.

Bir türlü görmek istemediğimiz gerçeklerin görüntüsü, kendimizden kaçtığımız anın izlerinden dem vuruyorum. Hayatınızın fotoğrafı içinde bulunduğunuz ve kendinizi görme gerçeği içinde olmanız gereken görüntünün ta kendisidir..
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE DEĞİŞEN İNSAN HAYATI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diksiyonun Tanımı Diksiyon Nedir ?

Darbuka Nasıl Çalınır Yazılı

Necil Kazım Akses -Hayatı Vikipedi