Yaratıcı Blog Fikirleri Nelerdir?

Merhaba sizlere bu yazımızda blog fikirleri hakkında araştırdığım analizler sonucun da blogunuz için blog fikir konularında faydalı olabilecek yazı içeriği hazırladım. 

blog açmak- blog ne demek-yaratıcı blogger fikirleri
Yaratıcı-Blog-Fikirleri-Nelerdir?

Blog Ne demek?

Fikir konularına başlamadan önce belki bilmeyenler olabilir blog kelimesinin ne anlama geldiğini başta bilmek gerekir. Temeli ne kadar sağlam atarsak, blog sitemizin de inşaat bittikten sonraki haliyle o kadar dayanıklı ve sağlam bir bina yapmış oluruz..

Blog nedir: blog çok teknik bir bilgi gerektirmeden bir insanın kendi hür ve özgür düşüncelerini yazıya dökerek bunu diğer insanlara paylaşmak adına, her gün yazılan günlük tutmak gibi olan bir web sitesine blog denir.

İngilizce de olan web ve log kelimelerinden oluşan weblog kelimelerinin birleşmesiyle  zamanla ortaya çıkan kavramlardan oluşmaktadır.

Blogun Bize Faydası Nedir?

Evet arkadaşlar blog un bize birçok çeşit fayda sağlayabileceğini söylemek mümkündür. Bunlardan en başta söylemek gerekirse blog yazarak para kazanmanız mümkündür.

Nasıl mı blog yazı içeriklerini  iyi bir makale yazınızın sonucunda kendi Web sitenize reklam alarak gelir sağlayabilirsiniz. Ya da bunun tam tersini de yapabilirsiniz. Başka sitelerde sadece müşterinin istediği konu üzerine blog makaleleri yazarak da gelir sağlamanız mümkündür.

Ayrıca Sitem de paylaşmış olduğum yazımı da buraya tıklayarak okumanızı tavsiye ederim..

Blog Yazısı Nasıl Yazılır?

Bu bölüm de sizlere bir blog yazısının nasıl olması gerektiğini anlatacağım, bu şekilde sizde sitenizi kurup yazılarınızı yazmaya ve içerik üretip sitenizi büyütme aşamasına başlayabilirsiniz.

Blog yazısı nasıl olmalıdır: blog yazıları genelde ilk dikkat edeceğiniz yerlerden birisi yazı kurallarına uyarak yazmanız olacaktır. Yazdığınız yazıların size ait olması gerekir.

Bir başkasının yazısını kopyalayıp, kendi sitenize yapıştırmanız hem suçtur hem de bu yaptığınız kopyalayapıştır tekniğini google nin botları bunu hemen anlamaktadır. Bu da sitenizin trafik kaybına yani son sıralara çekilmenize sebep olur.

En İyi 20 Blog Fikirleri!


1. Kişisel Gelişim Blog Siteleri 

2. Nasıl Yapılır Tarzında Blog Fikiri

3. Teknoloji Blog Sitesi

4. Magazin Blog Konuları Sitesi

5. Haber Üzerine Blog fikirleri

6. Bilim Üzerine Blog Yazıları

7. Giyim Tarz Belirleme Blogu

8. Makyaj Üzerine Blog Yazıları

9.  Kültür ve Sanat Blog Yazıları

10. Pratik Bilgiler Blogları

11. Tasarım Blog Yazıları

12. Film Belgesel Blogları

13. Hayvanlar İle İlgili Blog

14 Uzay İle İlgili Blog Yazıları

15. Müzik Üzerine Blog

16 Cep Telefon İnceleme Blogu

17. Tarih Konuları Üzerine Blog Fikirleri

18. Seo İle İlgili Blog Siteleri

19. Kitap İnceleme Blogları

20. Kişisel Psikoloji Blogları


Tavsiyelerim bu kadar umarım iyi yaratıcı blog fikirleri nelerdir soru suna cevap bulmuşsunuzdur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diksiyonun Tanımı Diksiyon Nedir ?

Darbuka Nasıl Çalınır Yazılı

Necil Kazım Akses -Hayatı Vikipedi