Özgün-Blog-Makale-Nasıl-Yazılabilir


özgün-blog-makale-nasıl-yazılır

Özgün makale nasıl yazılır? Özgün makale kontrolü nasıl yapılır? Gibi sorulara cevap yazmak için ve sizlerin hangi konuda bir yol izlemeniz gerektiğini anlatmak için bu yazı makalesini derledim.....

Sitenizin kendi şahsınız adına içerik üretmesini, Google amcanın ilk sırada bizlerden istediği ana şarttı dır. Eğer ki. İçerik oluştururken sitenize bir kopya içerik üretiyorsanız hiç boşuna bu gibi hileli yazı yazma hayalinden para kazanmayı aklınızdan bile geçirmeyin.....

Özgün Blog Makale Yazar.

Çünkü siz her ne kadar kopyala yapıştır yaparsanız. Kendi sicilinizi o kadar eksilere düşürmeniz de kaçınılmaz olacaktır.Bunu bir örnekle de bankadan çektiğiniz kredi kartına da benzetebilirsiniz. Düşünsenize bankadan aldığınız kredi kartı geri ödemelerini yapmadığınız. 

Her bir gün faiz işleyerek hem işinizi zorlaştırıyorsunuz hem de bankalar nezdinde bozuk ya da icralı durumlara düşüyorsunuz. Google de aynı bu şekil banka yerine koymak gibi. Sizin de sitenizden reklam göstererek para kazanmak için kopya içerik değil de, kendinize ait olan, özgün içerik yazabilmeniz çok önemlidir..

Blogunuzda  Uygun İçerik Yazma!

Uygun bir içerik oluşturmak için ilk başta yazdığınız yazının okunur anlaşılır bir dille yazılması gerekir. Ve dikkat edeceğiniz bir yer de, oluşturduğunuz paragraf en çok 3 sıra şeklini geçmesin, çünkü ardı ardına yazılan paragraf!
Hem sıkışık bir hal alacak hem de çok düzensiz karmaşık gözükecektir..

Oluşturduğunuz metin ve resimlerin düzen tertibine mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Ve yazdığınız konu içeriğiniz de.
Birbiriyle bağlantılı olmalıdır. Kendinizi okuyucunun yerine koyarak yazmaya çalışmanız. ''Blogunuzda özgün uyumlu içerik nasıl yazılır '' sorusuna bir cevap olacaktır sizin için. Yazı boyutunu dil bilgisi kuralına yazmanız gerekir.

Google amca da bu tür oluşturulan içerikleri baya sever. Ve sıralamada da en üst sıralarda yer almanızı sağlar. O yüzden kendi kendini bir sorgula. Eğer bu işlerde yaparak, blogdan  geri dönüş kazanmak istiyorsan sabırlı ve özgün! İçerik yazmayı acele etmem diyorsanız. Bu iş tam size göre bir kazanç sağlama haline gelecektir..

Özgün İçerik Kontrolü Sağlama Siteleri?

Özgün içerik yazmak için yukarı da  anlattıklarımı yaparak oluşturabilirsiniz. Bunu yapmadığınız takdir de, boşuna 
zaman geçirmiş olursunuz. Çünkü aksini yaptınız diyelim. Sonuç olarak başvuru yapacağınız zaman sitenize reklam
almanız mümkün değildir......

Ve böyle yaparak da ayrıca. Google hesabınızın sicilini de  örnekte anlattığım banka gibi ne kadar başvurursanız vurun. Sonuç değişmeyecektir. Google nin botları siteniz de hileli bir şey yaptığınızı hemen anlıyor. Bir akıllı bizler değiliz..:) Bunun için her ne olursa olsun lütfen içerikleriniz, size ait olmasına önem ve özen gösterin..

Özgün içerik kontorülünü yapmak için oluşturduğunuz yazınızın içeriğini aşağıda verdiğim siteye giderek. Kontrol etmeniz mümkündür. Böylece hem içeriğinizi yayınlamadan özce düzenlersiniz ve buradan da. Özgün içerik olup,
olmadığını anlamak mümkündür...

Özgün içerik kontrolü yapmak için alttaki bağlantıya giderek yapabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Sizin kendinize ait olan bol, bol içerik yayınlamayı unutmayın. Bir sonraki konumuz da görüşmek üzere. Hoşça kal !!!    

https://www.kopyakontrol.com/   '' Özgün blog makale nasıl yazılır.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diksiyonun Tanımı Diksiyon Nedir ?

Darbuka Nasıl Çalınır Yazılı

Necil Kazım Akses -Hayatı Vikipedi